Logopedisk utredning, behandling eller veiledning? 

Barn hos oss kan ha utfordringer knyttet til sikling, spising og talespråk.  Dette kan det være komplekse årsaker til, derfor jobber vi med ulike tilnæringsmåter alt etter hva barnet trenger. Våre barn og unge har ofte en sammensatt problematikk og da jobber vi med flere metoder og verktøy. 

TIMEBESTILLING

Ta direkte kontakt med den enkelte logoped i ditt område. Vi har mønsteravtale med Helfo . 

Bestill time hos logoped→

KOMMENDE KURS:

Vi skreddersyr kurs, og holder nå noen webinarer i tiden fremover. 

Se kursoversikt→


Logoped Line K. Avers fra Barnas Språksenter skjønte ALT og som så HELE Mathea. Line var vårt vendepunkt, og den viktigste milepælen til nå. Lines kartlegginger, funn og løsninger er fortsatt av uvurderlig verdi for oss! Seinest i kveld hadde vi en strålende fornøyd jente som lykkelig leste lydkombinasjoner og ord hun hadde lært sammen med logopeden på skolen i dag. Takk, Line!
— Aina Therese Fossum (mor til Mathea.)
unspecified.jpeg

NETTBUTIKK - HJELPEMIDLER

Logopediske verktøy (Talk Tools) for målrettet hjelp til bedre munnmotorikk. Vi har produktene og kursene som gjør en forskjell! BS er enelevrandør av Talk tools i Norge. TalkTools produkter dekkes av NAVLes mer om hjelpemidler.


BARNAS SPRÅKSENTER SPRER KUNNSKAP I QATAR OG HELLAS

På oppdrag fra TalkTools USA skal Line Avers i oktober til Stark & Watson i Athen, Hellas og i november står Qish Medical i Doha, Qatar for tur. Avers skal holde 2 dagers kurs i TalkTools og metoden Oral Placement Therapy.

Les artikkel


Medlem av Norsk logopedlag (MNLL) |  Vi har mønsteravtale med HELFO